Hammaslääkäripäivät takana. Olipas mahtava viikko. Tapahtumassa oli yhteensä 8901 kävijää. Huikea määrä. 

Hohde-konserni Hohde- ja Loisto-brändeillä oli ensimmäistä kertaa mukana messuosastolla.

Hammaslääkäripäivät
Hammaslääkäripäivät

Aivan Hammaslääkäripäivien alla olimme ilmoittaneet Helsinkiin laajentumisestamme Gasellin Hammaslääkärit Oy:n ostamisen muodossa. Lisäksi päivää ennen messukeskuksen avajaiskuohuviinejä viimeistelimme Helsingissä ja Seinäjoella sijaitsevan Hammaslaboratorio Confidentin kaupan. Olen tästä äärimmäisen ylpeä, että saamme pääkaupunkiseudulle kattavan palvelutarjooman erikoishammaslääkäriaseman ja hammaslaboratorion muodossa. 

Digitaalisuus vaatii nopeita liikkeitä 

Oli kyllä mukava tavata kollegoita ja keskustella päivän kuumista puheenaiheista. Digitaalisuus tuntui olevan joka paikassa läsnä, suukamerat, digitaaliset hoitopolut jne. Nuo asiat Hohteessa ovatkin olleet keskiössä koko toiminnan ajan eli jo 5 vuotta. 

Kollegat tuntuivat olevan huolissaan siitä, että säilyyhän heillä mahdollisuus tarjota parasta mahdollista hoitoa potilailleen. Tuntuu siltä, että alan muuttuvat tarpeet vaativat aika nopeita liikkeitä ja investointeja laitekantaan ja välineisiin. Hohteessa ja Loistossa nämä asiat ovat onneksi kunnossa. Meidän ”perussettiin” kuuluvat digitaalisen työnkulun mahdollistaminen, oli sitten kyse 3D-kuvantamislaitteista (kartiokeilatietokonetomografia) suukameroista (intraoraaliskannerit), 3D-tulostimista tai nopean vasteen jyrsimistä. Juuri parhaillaan viimeistelemme vielä koko röntgentietokannan siirtoa pilvipalvelimeen, joka mahdollistaa röntgenlääkäreidemme joustavan kuvien lausumisen ja entistä paremman ja nopeamman diagnostiikan. Lisäksi olemme joustavampia ohjatun implanttikirurgian saralla.

"Hohde-konsernilla on ollut ilo saada tehdä tiivistä yhteistyötä Planmecan ja Heikki Kyöstilän kanssa alusta alkaen."

Minulla oli kunnia tavata ja keskustella perjantaina kollegaillassa hammaslääketieteen alan laite- ja digitaalisen puolen uranuurtaja Heikki Kyöstilän kanssa. Heikki on perustanut aikoinaan Planmeca-yhtiön ja Herttoniemestä tuotetaankin nykyään maailmalle hammashoitotuoleja ja muita laitteita erittäin laajasti. Suomalaisuudesta voi olla ylpeä myös maailmalla, missä meidän alalla jatkuvasti törmää Heikin yhtiön luomuksiin. 

Hohde-konsernilla on ollut ilo saada tehdä tiivistä yhteistyötä Planmecan ja Heikki Kyöstilän kanssa alusta alkaen. Muistan kuin eilisen päivän ensimmäiset palaverit Plandentin Janne Anttilan, Viki Valanteen, Markku Napparin, Jari Outavaaran ja Esko Hokkasen kanssa. Kiitos, että uskoitte minuun ja Hohteen tavoitteisiin. 

Vielä on paljon työtä tietenkin tehtävänä, mutta olen tehnyt oikeita valintoja aikoinaan ainakin laitepuolen osalta.  

 

Hammaslääkäripäivät
Hammaslääkäripäivät
kaksi miestä katsoo kameraan

Kuva: Planmeca Groupin toimitusjohtaja Heikki Kyöstilä ja Hohde-konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen Plandentin kollegaillassa.

Hohteen ja Loiston messuosasto sai kehuja, kiitos siitä. Tarjoilimme erikoiskahveja ja viilentävää vettä. Kahveja oli valmistamassa barista Lari Järnefelt. Larin Procoffee-yritys tekikin messuistamme poikkeuksellisen hyvät. Huippuhyvät kahvit, parhaat vitsit ja mukavaa seuraa. Larin kanssa sovittiinkin yhteistyöstä seuraavinakin vuosina.

 

Barista Lari töissään

Kuva: Barista Lari töissään

Osastollamme esiteltiin molempien yhtiöiden henkilökuntavideot. Videot alla. Muistakaa laittaa äänet päälle. Erityisesti Hohde-videon loppu on paras!

Vielä kerran kiitos kaikille osallistujille. Kirjoitan myöhemmin blogissa lisää Hammaslääkäripäivistä. Jutun aiheita tuli paljon.


Hohteen henkilökuntavideo


Loiston henkilökuntavideo


Kommentoi

Älä täytä tätä kenttää