Hyvää huomenta Vierumäeltä, on karkauspäivä. Aurinko paistaa ja lasten hiihtoloma olisi alkamassa. Lumesta ei vaan ole tietoakaan. Auringosta kuitenkin voi nauttia ja urheiluopiston hyvästä urheilutarjoomasta. Tänään vuorossa Padelia nyt ainakin.
 
Viimeisestä blogikirjoituksesta onkin aika paljon jo aikaa. Hohde-konsernin kasvu on pitänyt kiireisenä. Avasimme tammikuussa hammaslääkäriaseman Mikkeliin ja hammaslaboratoriopuolella laajennuimme Helsinkiin ja Seinäjoelle. Olen kaikista uusista avauksista todella iloinen. Jokainen avaus vaatii aina johdolta paljon aikaa ja resurssia. Riippumatta kohteen kokoluokasta. Kiitos siitä työstä kaikille.

Vierunmäki

Lupasin kirjoitella suun terveydenhuollon globaaleista trendeistä. Kävin siis New Yorkin kongressissa joulukuun alussa ihmettelemässä ison maailman juttuja. Sinällään Suomessa asiat ja pinnalla olevat jutut ovat samanlaisia.
Selvä megatrendi varmasti joka alalla, mutta aika monen mielestä yllättäen myös suun terveydenhuollossa on digitaalisuus.
Digitaaliset jäljennökset, digitaalinen suunnittelu, jyrsityt rakenteet, 3D-tulostimet ns prefabricated-ratkaisut ja paljon muuta. IO-skannaus, Stl-tiedostot, Dicom-tiedostot, softadonglet ja monet muut sanahirviöt pyörivät meilläkin Hohde konsernissa melkein jokaisessa palaverissa ja arjen töissä.  Olemme päättäneetkin panostaa vahvasti konsernina digitaalisuuteen. Siitä olen kirjoittanut jo aiemmissa blogeissa.

3Shape intraoraaliskanneri Hammas Hohde, Hammaslääkäri

Digitaalisuus on tottakai tärkeää ja se on yksi elinehto, että voimme tarjota laadukkaita palveluita asiakkaillemme.
Kuitenkin oma mielenkiinto liittyy enemmän ihmisiin. Laitepuoli ja digitaaliset asiat ovat perusjutut mitkä investoidaan ja laitetaan heti alusta alkaen kuntoon.
Sen jälkeen kaiken keskiössä on aina ihminen.
Minulle tärkeintä on, että meille tuleva potilas kokee olevansa se tärkein ihminen huoneessa. Hänelle pitää pystyä tarjoamaan parasta mahdollista saatavilla olevaa hoitoa.
Kyseistä parasta hoitoa pystyvät tarjoamaan meidän huippuammattilaiset, ihmiset jotka ovat minulle potilaiden ohella vähintään yhtä tärkeät.
Haluan, että meillä on hyvä olla sekä henkilöstöllä että asiakkailla.
 
Mukavaa lopputalvea kaikille. Kevätkin koittaa nopeasti ja päivä pitenee. Aurinkoa kaikille siis arkeen.
 

 


Kommentoi

Älä täytä tätä kenttää