Hammaslääkäripäivät saivat paljon positiivisia mietteitä. Olemme oikealla tiellä luomassa Suomeen uudenlaista mallia tuottaa erikoishammaslääkäri-, hammaslääkäri- sekä hammaslaboratoriopalveluita laatukärjellä ja ammattilaisjohdolla. Kollegoiden kanssa oli erittäin hyviä keskusteluja päivien aikana ja erityisesti kollegoille järjestämämme ilta torstaina keräsi mahtavan joukon Villa Katayaan. Ensi vuonna perinnettä jatketaan.

Jos juuri sinä jäit paitsi Villa Katayan tilaisuudesta, niin laita viestiä somekanavissa, niin kutsun sinut mukaan ensi vuonna.

 

Ihmisiä järjestämässä tavaroita

Tiimi purkamassa Hammaslääkäripäivien ständiä.

Monet kysyivät minulta illan ja päivien aikana: miten minä jaksan. Kysymys tuli aika puskista ja pysäytti – monella tapaa. Ympärillä olevat ihmiset ovat MINUSTA kiinnostuneita – ja toisekseen, annanko riittävästi tai jaksanko antaa aikaa tarpeeksi perheelleni.

Kiitos kysymästä, jaksan oikein hyvin. Kiitos vankan ja turvallisen perheen, vaimon ja lasten. Arki antaa voimaa. Illat neljän pojan kiekkovanhempana ja ratsastusuraa aloittavan tytön iskänä antaa voimaa. Uskokaa tai älkää. Kaikki ne kuskaukset aamujäille ja iltajumppaan on minulle sitä eliksiiriä, jolla jaksan tehdä työtäni.

Mies nostaa maljan

Allekirjoittanut Villa Katayan tervetuliaispuhetta pitämässä.

Minulle oli myös todella tärkeää, että sain esitellä Hohdetta työpaikkana vanhimmalle pojalleni TET-jaksolla. Päivät toimitusjohtajan apulaisena antoivat kuulemma pojallekin paljon. Koulua ”ammatikseen” käyvä 15-vuotias kertoikin TET-jakson jälkeen, että ”en tiennytkään kuinka paljon iskä teet päätöksiä päivän aikana ja kuinka antoisaa oli nähdä päivittäistä työtäsi”.

TET-jakson palautteessa suurimmaksi ansioksi poikani kertoi implanttileikkauksen seuraamisen. Suurin onnistuminen oli, ettei hän pyörtynyt. Kyllä pojasta vielä kirurgi kasvaa, jos ei tule jääkiekkoilijaa. Neljä poikaani nimittäin pelaa jääkiekkoa Kalpassa ja kaikki heistä haluavat panostaa koulun ohella myös kyseiseen lajiin täysillä. Niin kuin minäkin Hohteeseen.

"Johtoryhmä ja koko tiimi on sitoutunut tekemään Hohteesta ja Loistosta parhaat työpaikat koskaan."

Olen Hammaslääkäripäivien jälkeen nähnyt arjessa iloisia ilmeitä Hohde-konsernin hallinnossa ja toimipisteissä. Positiivinen henki Hammaslääkäripäiviltä selvästi näkyy jokapäiväisessä työssämme.

Olemme laajentuneet voimakkaasti viimeisen vuoden aikana ja näen kaikkien tekemisessä sitoutumisen laadukkaaseen tekemisen meininkiin. Johtoryhmä ja koko tiimi on sitoutunut tekemään Hohteesta ja Loistosta parhaat työpaikat koskaan. Haluamme kaikki huolehtia nykyisistä erittäin tärkeistä työntekijöistämme, on sitten kyseessä hammashoitaja, suuhygienisti, hammaslääkäri, erikoishammaslääkäri, hammastyöntekijä, hammaslaborantti, hammasteknikko, erikoishammasteknikko, toimistotyöntekijä, siivooja tai kuka tahansa työyhteisön jäsen. Te teette kaikki tästä työyhteisöstä juuri niin hyvän kuin se on. Kiitos!

Nyt suuntaan kohti New Yorkia ja New York Dental Meeting kongressia. Tapahtuma kerää jopa yli 50 000 osallistujaa noin 150 eri maasta. Kirjoittelen seuraavassa blogissa näkemyksiäni globaalista markkinasta ja New Yorkin kongressista. Mahtavaa päivää juuri Sinulle!


Kommentoi

Älä täytä tätä kenttää